O Nama…

Ljubav prema prirodnom i zdravom životu naša je strast, samoodrživi razvoj zdrave porodice naša je misija. Poslednjih 20 i više godina putujući svetom sticali smo i delili iskustva iz holističkog pristupa životu. Kroz meditaciju, jogu i drevne metode pročišćenja duha i tela nastojimo postići i održati optimalno zdravlje i celovitost svoje porodice. Kroz dugogodišnji rad na polju Vedske nauke i samoodrživog razvoja razvili smo proizvode, kurseve i Ajurvedske tretmane za detoks i regeneraciju uma, duha i tela koje nudimo na našem Eko domaćinstvu u ruralnoj Zapadnoj Srbiji, u energetskoj banji, selu Tijanje. Tu smo osnovali  Stvaralačku Akademiju EcoRama gde stvaramo proizvode od samoniklog bilja, organskih i najčistijih sastojaka.

Garancija Kvaliteta

Najčistije proizvode koje godinama spravljamo za našu samoodrzivu porodicu delimo i sa vama. Preko 40 godina iskustva i rada u holističkoj industriji, i životom u skladu sa prirodom nasa je najveća garancija kvaliteta.

Z

100% Organsko-Biološko

Mi ne koristimo veštačka đubriva i štetne herbicide i pesticide. 

Z

Poštena razmena

Većinu sasojaka naših proizvoda sami proizvodimo a ostalo nabavljamo od proizvođača za koje znamo da su pošteni i posvećeni svome poslu.

Z

Visoki kvalitet

Koristimo stara zavičajna semena koja nisu modifikovana. Prerada proizvoda je prirodna bez hemikalija, u skladu sa prirodnim zakonima, Biodinamikom i Vedskom poljoprivredom. 

Z

Uvek sveže

 Ograničene količine proizvoda ali sveže ili po narudzbini istog dana šaljemo direktno na vašu adresu. U dve reči, kvalitet umesto kvantitet. 

Naša Zelena Porodica

Konzumiramo zdravu biljnu hranu od rođenja, spremamo Sveža zdrava jela svaki dan, volimo čist vazduh, čistu vodu, šume, planine, umetnost, sport, jogu, meditaciju i sve dobro i životno podržavajuće delimo sa prijateljima.

Jelena Ram

Jole Ram

Matija Ram

Bogdan Ram

Mila Ram

Zdravi Zalogaj

Bezkvasna speltina lepinja,

Svež koziji sir pravljen sa divljim jabukovim sirćetom

Zavičajna sorta paradajza-Volujsko Srce

Luk – Srebrenjak

Bosiljk

Hladno ceđeno maslinovo  ulje

Posete

Pozovite nas da se dogovorimo koji termin je najpovoljniji za posete

Telefon

(+381) 616386793
(+381) 677189074

SerbianSlovenianRussianItalianEnglish