O nama

Ljubav prema prirodnom i zdravom životu naša je strast, samoodrživi razvoj zdrave porodice naša je misija. Poslednjih 20 i više godina putujući svetom sticali smo i delili iskustva iz holističkog pristupa životu. Kroz meditaciju, jogu i drevne metode pročišćenja duha i tela nastojimo postići i održati optimalno zdravlje i celovitost svoje porodice. Kroz dugogodišnji rad na polju Vedske nauke i samoodrživog razvoja razvili smo proizvode, kurseve i Ajurvedske tretmane za detoks i regeneraciju uma, duha i tela koje nudimo na našem Eko domaćinstvu u ruralnoj Zapadnoj Srbiji, u energetskoj banji, selu Tijanje. Tu smo osnovali  Stvaralačku Akademiju EcoRama gde stvaramo proizvode od samoniklog bilja, organskih i najčistijih sastojaka. 

Porodica Ram


Jelena Ram

Jole Ram

Matija Ram

Bogdan Ram

Mila Ram

Garancija Kwaliteta

Najčistije proizvode koje godinama spravljamo za našu samoodrzivu porodicu delimo i sa vama. Preko 40 godina iskustva i rada u holističkoj industriji, i životom u skladu sa prirodom nasa je najveća garancija kvaliteta.

100% Organsko-Biološko

Mi ne koristimo veštačka đubriva i štetne herbicide i pesticide. 

Poštena razmena

Većinu sasojaka naših proizvoda sami proizvodimo a ostalo nabavljamo od proizvođača za koje znamo da su pošteni i posvećeni svome poslu.

Visoki kvalitet

Koristimo stara zavičajna semena koja nisu modifikovana. Prerada proizvoda je prirodna bez hemikalija, u skladu sa prirodnim zakonima, Biodinamikom i Vedskom poljoprivredom. 

Uvek sveže

Ograničene količine proizvoda ali sveže ili po narudzbini istog dana šaljemo direktno na vašu adresu. U dve reči, kvalitet umesto kvantitet.